O nama

Proizvodnja LED rasvjete pod markom LEDA dio je portfelja M SAN Grupe.
LEDA je usmjerena na razvoj i proizvodnju LED rasvjete za vanjsku i unutrašnju uporabu, s vlastitim softverskim rješenjima navedenih proizvoda. Svaki naš proizvod pažljivo je projektiran od strane našeg tima imajući pri tome na umu sve električne, optičke, termalne i mehaničke karakteristike što rezultira proizvodom visoke pouzdanosti, učinkovitosti i kvalitete.

Navedene karakteristike potvrđuju i brojni certifikati uključujući: ENEC, CE, IK10, IP67, EMC, LVD i dr.

U proizvodnji koristimo najsuvremenije specijalne opreme, alate i mjerne instrumente, te raspolažemo razvojnim laboratorijem i kompletnom automatskom proizvodnom linijom. Zahvaljujući tome nudimo bržu i fleksibilniju uslugu, te kvalitetniji i pouzdaniji proizvod s garantnim rokom od 6+ godina. 

Naša misija je ciljano ponuditi kvalitetan i energetski učinkovit proizvod, kako bi se trend nepotrebnog trošenja energije promijenio, bez kompromisa u kvaliteti ili funkciji. 

Osim strogih pravila u razvoju i proizvodnji, posebna pažnja posvećuje se pružanju kvalitetne savjetodavne usluge svim našim kupcima. Tim kvalificiranih inženjera odgovorit će na sva pitanja, te pružiti sveobuhvatnu tehničku potporu i pronaći rješenja koja pojedini projekt zahtjeva.

S ciljem povećanja energetske učinkovitosti u mogućnosti smo ponuditi i različite oblike financiranja što uključuje financiranje iz ušteda ili najam opreme, omogućujući time ostvarenje projekata bez potrebe za dodatnim zaduženjima.
Kupnjom LEDA proizvoda dobijete najbolji omjer cijene i kvalitete!