23.03.2020.

COVID-19

Poštovani korisnici,
 
Omega software d.o.o. slijedeći sve preporuke i odluke donesene od strane nadležnih tijela u vezi s aktualnom situacijom COVID-19 u Hrvatskoj, a kako bismo pomogli što bržem ograničavanju širenja virusa i posljedica koje njegovo širenje ima za zdravlje i poslovanje, poduzima sve mjere za osiguravanje kontinuiteta i vašeg i našeg poslovanja.
 
Javnozdravstvena kriza izazvana širenjem COVID-19 nalaže izvanredne mjere kojima se moramo prilagoditi. Sada nam je najvažnija sigurnost i zdravlje vas i naših zaposlenika, čime posredno mislimo i na dobrobit društva u cjelini. Svim zaposlenicima Omega software d.o.o osigurana je mogućnost rada od kuće, s ciljem kontinuiranih isporuka, kao i pružanja korisničke podrške.
 
Uslugu korisničke podrške pružamo kao i do sad uobičajenim sredstvima udaljene komunikacije, putem maila podrska@omega-software.hr te telefonski (01/6391-818).

U nadi da ćemo se što prije vratiti uobičajenom načinu rada molimo da pratite i ne podcjenjujete upute nadležnih službi o sigurnosnim mjerama.

Uprava Društva će organizaciju rada prilagođavati svakom daljnjem razvoju situacije oko mogućih pooštrenja sigurnosnih mjera, o čemu ćemo vas bez odgode obavještavati.